Ne İşe Yarar Profesyonel Kiran Takipte Güvenli Kira Kira Takibi Kurumsal kira takibi Güvenilir Kira Takibi Kira Artış Oranı Kira Geliri Ev Sahibi Gayrimenkul Kiracı Kurumsal

Kiran Takipte
İletişim

Kiran Takipte Ne İşe Yarar?

Kiran Takipte Yeni Nesil Kira Sistemi ile mülk sahipleri zaman ve finansal açıdan tasarruf yapmış olur ve kiracı, kira problemleri ile karşı karşıya kalmaz. Kurumsal hizmetlerimiz ve uzmanlarımız sayesinde gayrimenkul ile ilgili tüm süreçler çözüme kavuşur. Bu durumda mülk sahibi sadece düzenli kirasını almış olur. Kiran Takipte ile mülk sahibi finansal ya da hukuki hiçbir riski almamış olur.

100
KİRA GARANTİSİ
100
FİNANSAL ÇÖZÜM
100
KRİZ YÖNETİMİ

Müşterilerimize Her Zaman Yardımcı Olmaya Hazırız

Kiran Takipte ile mülk sahipleri zamandan ve finansal açıdan tasarruf etmiş olurlar. Uygun kiracıyı bulmak kiracı adayları arasında seçim yapmak, doğru sözleşme ve doğru kiralama yapmak hem düzenli kira alma adına hem de ileride yaşanacak problemler için çok önemlidir. Kiran Takipte olarak yatırım amaçlı alınan gayrimenkullerin kiralanmasından tahliyesine kadar tüm süreçlerle mülk sahibi adına kurumsal bir şekilde ilgilenmekteyiz.

  • Kira Ekspertizi
  • Doğru ve Güvenilir Kiralama
  • Düzenli Kira Ödemesi
  • Mülk Kontrolü
  • Vergi Takibi
  • Sigorta Takibi
  • Sorunsuz Tahliye
  • Hukuksal Danışmanlık
  • Online Kira, Fatura ve Aidat Ödemesi
  • Bakım Onarım Hizmetleri
  • Online Uygulama ve Bilgilendirme Servisi

Uzun yıllardır EGO yatırım olarak bireylerin gayrimenkul yatırımlarını kurumsal bir şekilde yönettik ve yönlendirdik. Yapılan yatırımların aktif bir gelire dönüşmesi içinde insanlardan gelen talep üzerine kiralama ve mülk problemlerine çözüm üretmekteyiz. Artık Kiran takipte ailesi olarak uzman kadromuz ve dijital platformlarımız ile mülk sahiplerinin ömür boyu sorunsuz aktif gelir sahibi olmalarını sağlıyoruz.

 

Kiran Takipte Taahhütleri

Kira Ekspertizi

Mülk sahibinin kira bedelini belirlemekte zorlandığı durumlarda yapılan kira ekspertizi ile o mülkün ortalama kira bedeli belirlenmiş olur. Belirlenen kira bedeli üzerinden kiralama yapmak zorunlu değildir. Kira Ekspertizi yapılırken mülkün güncel değeri, konumu, fiziksel özellikleri ve emsal kira bedelleri baz alınmaktadır. Ayrıca her yıl kira artış dönemlerinde kiracı ile mutabakat yapılarak yeni kira dönemi başlatılır.

Doğru ve Güvenilir Kiralama

Mülk kontrolü yapıldıktan sonra mevcut bilgiler üzerinden dijital mecralarda ve ortak çalıştığımız gayrimenkul ofisleri ile kiracı adayları üzerinden en doğru ve güvenilir kiracı tercihi yapılır. Kiralama işlemi yapılırken hukuk müşavirlerimizin hazırlamış olduğu kişiye özel sözleşmeler ve teminatlar ile mülk sahibi ileride yaşanabilecek problemlere karşı korumaya alınmış olur.

Düzenli Kira Ödemesi

Kiralama işlemi yapıldıktan sonra düzenli olarak çağrı merkezimiz ve müşteri temsilcilerimiz tarafından kiracı ile görüşmeler gerçekleşir ve kira ödemeleri online olarak kayıt altına alınır. Bu durumda mülk sahibi 1 ya da 1’den fazla mülkünün kirasını online olarak görüntüleyebilir. Bir mülk sahibinin düzenli kira alabilmesi doğru kiracı adayını belirlemekten ve doğru sözleşmeleri yapmaktan geçmektedir ayrıca kiracıyla ilgili diyalogların sürekli kurulması kira ödemesinin zamanında ve düzenli olmasını sağlamaktadır.

Mülk Kontrolü

Takip altına alınan mülk belirli aralıklar ile kontrol edilir ve fiziksel durumu fotoğraflar ile mülk sahibine online olarak gösterilir.

Vergi Takibi

Emlak vergisi ve Kira gelir vergisi beyanı ve ödemesi konusunda mülk sahibi yerine işlemler yapılır.

Sigorta Hizmetleri

Kiran Takipte mülkün sigortasının yapılması ve yenilenmesi konusunda en iyi fiyat garantisi ile hizmet vermektedir.

Sorunsuz Tahliye

Mülk sahibi ya da kiracı tarafından tahliye durumu gerçekleşir ise mülkün ilk günkü gibi teslim alınması sağlanır. Kiracıya ilk mülk teslimi yapılırken demirbaşlar ve mülkün fiziksel durumu göz önünde bulundurularak kayıt altına alınır tahliye zamanı tekrar kontrol edilir. Mülke zarar verilmesi durumunda alınan teminatlar ile bakım onarım gerçekleşir.

Hukuksal Danışmanlık

Kiran Takipte için istenilmeyen bir durum olsa da kiracı, Mülk ya da mülk sahibi ille ilgili anlaşmazlıklar durumunda hukuk müşavirlerimiz tarafından ücretsiz hukuksal danışmanlık hizmeti verilmektedir.

Online Kira, Fatura ve Aidat Ödemesi

Kiracı kira, fatura ve aidat ödemelerini online olarak yapabilir ve isterlerse taksitlendirebilirler. Ayrıca mülk sahibi yapması gereken tüm sigorta, vergi, Tadilat, Bakım onarım vb. giderlerini online olarak yapabilirler.

Bakım Onarım Hizmetleri

Kiracı ya da mülk sahibinden gelen bakım onarım ve tadilat talepleri uzmanlarımız tarafından değerlendirmeye alınır ve mülk sahibinin onaylaması durumunda en uygun fiyat ile talepler karşılanır.

Online Uygulama ve Bilgilendirme Servisi

Mülk sahipleri kendilerine özel tanımlanan kullanıcı adı ve şifre ile tüm hizmetler hakkında ve kira ödemeleri konusunda kontrol sağlayıp uzaktan takip edebilirler. Ayrıca hem kiracı hem de mülk sahipleri bilgilendirilmesi gereken durumlarda Çağrı Merkezi, Sms ve E-posta yoluyla bilgilendirilir.

Detaylı Bilgi İçin;



    Konuşmayı Başlat
    İletişime Geçin!
    Merhaba!
    Size nasıl yardımcı olabilirim?