Hakkımızda Profesyonel Kiran Takipte Güvenli Kira Kira Takibi Kurumsal kira takibi Güvenilir Kira Takibi Kira Artış Oranı Kira Geliri Ev Sahibi Gayrimenkul Kiracı Kurumsal

Kiran takipte

Hakkımızda

Kiran Takipte; yatırım amaçlı alınan mülklerin kiralanmasından, tahliyesine kadar olan tüm süreçleri mülk sahibi adına kurumsal bir şekilde yöneten yeni nesil kira sistemidir. Mülk sahibinin bütün sorumluluklarını Kiran Takipte üstlenmektedir.

Gayrimenkulün kira ekspertizi yapılarak doğru kira bedeli ve uygun kiracı ile Hukuk Müşavirlerimizin hazırladığı sözleşmeler yapılarak kira dönemi başlatılmış olur. Kiralama sonrası tüm mülk sahibi kiracı ilişkileri Kiran Takipte uzmanları tarafından gerçekleştirilir. Gayrimenkulün sigorta ve vergi takibi Kiran Takipte tarafından gerçekleştirilir. Bakım onarım ve fiziksel kontrol yine Kiran Takipte tarafından yapılır. Kiracı dilerse kirasını, faturalarını ve aidat ödemelerini uygulama üzerinden gerçekleştirebilir. Kiracı tahliyesi durumlarında gayrimenkulün teslim edildiği şekilde zararsız geri alınması sağlanmaktadır. Kiran Takipte ile çalışan mülk sahipleri her konuda ücretsiz hukuksal destek alabilirler.

Kiran Takipte olarak en büyük amacımız mülk sahiplerinin yatırımlarının karşılığını doğru ve güvenilir bir şekilde almasını sağlamaktır.

Güvenilir Müşteri
Finansal çözüm
Yıllık Tecrübe
konferans görüşmesi
Kiran takipte

Vizyonumuz

Mülk sahibi ve kiracılar arasındaki tüm anlaşmazlıklar tarih oluyor.

Türkiye’nin ilk ve tek kira takip şirketi olarak faaliyette bulunduğumuz bu alanda topluma ve bireye saygılı, hukuka ve ekonomik ilkelere bağlı müşterilerimize ve çalışanlarımıza en iyi hizmeti sağlamak en büyük amacımız. Uzun yıllardır başta Avrupa ülkesi olmak üzere pek çok ülkede uygulanan kira garanti sistemi Ego yatırım bünyesinde, Kiran takipte olarak hizmete başladı. Amacımız yeni nesil kira sistemi ile mülk sahibi ve kiracılar arasında yaşanabilecek olumsuzlukları ömür boyu ortadan kaldırmak ve mülk sahiplerinin yatırımlarının karşılığını doğru ve güvenilir bir şekilde almasını sağlamaktır.
Kiran takipte

Misyonumuz

Uzun yıllardır EGO yatırım olarak bireylerin gayrimenkul yatırımlarını kurumsal bir şekilde yönettik ve yönlendirdik. Yapılan yatırımların aktif bir gelire dönüşmesi içinde insanlardan gelen talep üzerine kiralama ve mülk problemlerine çözüm üretmekteyiz. Artık Kiran takipte ailesi olarak uzman kadromuz ve dijital platformlarımız ile mülk sahiplerinin ömür boyu sorunsuz aktif gelir sahibi olmalarını sağlıyoruz.
Ne Yapıyoruz?

Kiran Takipte Hakkında

Müşterilerimizin ihtiyaçları sürekli değişiyor, bu nedenle sürekli olarak onlara hizmet etmenin yeni ve daha iyi yollarını arıyoruz.

Kiran Takipte yatırım amaçlı alınan mülklerin kira ekspertizini yaparak güvenilir ve hızlı bir şekilde kiraya verilmesi...

Devamını Oku

KiranTakipte nedir?

Kiran Takipte mülk sahipleri için kurumsal kiracı, kiracılar için ise kurumsal mülk sahibi olarak tüm süreçleri...

Devamını Oku

Ne işe yarar?

Kiran Takipte sistemine dahil olmak için yatırım amaçlı en az bir adet mülkün olması yeterlidir. Mülk sahipleri ile..

Devamını Oku

Nasıl çalışır?

Kiran takipte

Nasıl Çalışır?

Kiran Takipte Yeni Nesil Kira Sistemi ile mülkünüzün profesyonel bir şekilde yönetilmesini istiyorsanız iletişim formunu doldurmanız yeterli olaraktır. Sonrasında uzmanlarımız sizi arayarak mevcut durumunuz ile ilgili ayrıntılı rapor çıkartacak ve en iyi hizmetlerimizden yararlanmanızı sağlayacaktır. Kiran Takipte Mülk sahibi için kurumsal bir kiracı, kiracılar için kurumsal bir mülk sahibi anlamı taşır.

Konuşmayı Başlat
İletişime Geçin!
Merhaba!
Size nasıl yardımcı olabilirim?